Pages

22.9.11

iyki..


en net hatırladığım anılarımdan biridir bu resmi yapışın. hala durduğunu bilmiyordum, kocaman bi dolabı karıştırana kadar. hiç büyümemiş olsak mesela, tekrar büyüsek. bu sefer hiçbi şeyi unutmazdım !! :) 

yine beraber okula gitsek, arabanın arka koltuğunda oturup athena'dan şarkılar söylesek. mervelere gitcez diye çok sevinsek. ben senin için en yakın arkadaşımla kavga edip 4 gün konuşmasam. sen benim için en büyük meyve tabağını feda etsen. arka odada uyumaktan korktuğun için benim odamda, yer yatağında yatsan.  dondurma yerken, sen sonradan canın çekmesin diye yavaş yediğin için ben kızsam. sana emeklemeyi öğretsem, hatta salonun ortasında parande atman için gaza getirsem. aynı pozları verdiğimiz bissürü fotoğraf daha çekilsek. sen hatıra defterine yazmam için bana bissürü sayfa ayırsan, ben de yazmaya hep üşensem. sen de benim aşık olduğum çocuğa seslenip, söyleyeceğin şeyi unuttuğun için onu sevdiğimi söylesen. sonra biraz kavga etsek, iki dakika sonra hiçbir şey olmamış gibi gülsek. annem "kavga etmeyin" dediğinde, "etmiyoruz ki" desek. babamın bize söylediği her şeyi, zamanı gelince biz de ona söylesek. 

biliyorum, büyüdük ama değişmedi aslında hiçbir şey, hepsini yapıyoruz hala her gün, farklı şekillerde. hep yapalım. her zaman yapalım. senin, bu kuşlar gibi, havada bulut.'taki gökkuşağı gibi rengarenk bi hayatın olsun :) böylece sen de bizim hayatımızı renklendir!

iyki doğmuşsun ablacım
"anne, ama neden kardeşime 'çirkin' diyorlar ki, o çok güzel bi bebek!

6 yıldız:

Mia Wallace dedi ki...

aman tanrımmm..

ne tatlıı! ne harika bi anıı! :)

Ekimoza dedi ki...

yazının sonuna kadar acaba kimden bahsediyor diye heyecanla okudum,ablan olduğunu görünce ''ayyy ne güzel'' demişim sesli sesli:)Mia'yla ablası gibisiniz siz de heralde,böyle ablası olanlara özeniyorum ben:(

b~ dedi ki...

mia, di mi, böyle boyayışını falan hatırlıyorum hep, ki çocukluğumu hatırlama konusunda pek iyi değilim nedense :)

ekimoza, gerçi abla olan benim de, fark etmez tabi :) kardeş cidden kısaca, candır ya. beğendiğine sevindim ama yazıyı. ehe :)

leon dedi ki...

tek çocuk olarak kıskandım valla. benim de bi kardeşim olsa dedim sonra düşündüm düşündüm...yine keşke kardeşim olsaydı dedim. hıh :(

b~ dedi ki...

ama mesela sen de kardeş gibi arkadaşlar bulabilirsin kendine. olmaz mı? :)

birtutammavi dedi ki...

en sevdiğim. en ama. en yani. en çok. en çok seni seviyorum ablacım. hem de çok. çok fazla. en fazla. iyi ki varsın. :') gerçekten. iyi ki. :')