Pages

4.2.10

mim mi? :|

o kadar dedim beni mim'leme diye, ama dinleyen kim? J Brit Dregg'cim saolsun, şimdi kendimle ilgili 7 şey yazmam gerekiyor :) bakalım neler çıkacak, şu aşamada ben de çok merak ediyorum!

başlayalım..

1. en sevdiğim rengin ne olduğunu bildiğim zamanlar, baya eskilerde kaldı, ki o zamanlar hep mavi derdim. şimdi her sorulduğunda farklı bi renk söylüyorum, çünkü hepsini seviyorum. sarı dışında, nedense bi o renge alışamadım..

2. çift sayıları çok severim. tek sayılardan da asal olanları severim. bi tek kendisine bölünebilmeleri çok ilginç geliyor, pek yalnızlar sanki. psikolog içgüdüsü olabilir? :)

3. hapşırmayı da çok severim. ama hıçkırmayı hiç sevmem. ve neyse ki çok hapşırırım ve az hıçkırırım :)

4. küçükken uçma hayalleri kurardım, artık ışınlanma hayalleri kuruyorum. bu gittikçe artan üşengeçliğimin göstergesi mi, büyüdükçe hayallerimin küçülmediğinin göstergesi mi, bilemedim ama şimdi :)

5. genelde iyimserimdir, rahatımdır, neşeliyimdir. olmasam da, öyle yansıtmaya çalışırım. sorun anlatmayı pek seven biri değilimdir, anlatırsam da kısa keserim. istisnaları olabilir, anlattığım süre boyunca kahvaltı hazırlanabilir mesela, di mi? :) bense yazdıklarımı okuyan kimsenin olmadığını fark etmeden, yazmaya devam ederim ısrarla.

6. resim yapabilen, şarkı söyleyebilen, bi şeyler çalabilen insanları kelimenin tam anlamıyla kıskanırım. resim yeteneği 62 tavşanı yapmaktan öteye gitmemiş, şarkı söyleme yeteneğinin olmadığını okul korosu seçmelerinde fark etmiş, enstrüman olarak en son 8. sınıfta blok flüt çalmış biri için, bunları yapabilenler insan değilmiş izlenimi uyandırıyor çünkü. yine de yazmayı severim, günlük, blog, sözlük, forum, nereyi bulursam yazarım, okurum :) buna da şükür, di mi?

ve son olarak,

7. büyük itirafı sona sakladım. yıldızlara aşık bi insan olarak, hayatımda hiç yıldız kaydığını görmedim! ki bu beni fazlasıyla endişelendirmeye başladı, umarım göremeden bi şey gelmez başıma :)

ve bitti! :)
güzel oldu sanki, şimdi de 7 kişi seçecekmişim, ama o kadar kişim yok malesef.
olanlar da hep kardeşim ya da "J'cim tarafından mimlendi.
en iyisi, canı çeken yazsın bundan bi tane, ama bana da haber versin, ben de okuyayım :)
anlaştık mı?

2 yıldız:

jakoobi dedi ki...

mükemmel ötesii..
süper hatta harikulade..
5.,6. ve 7. maddelere bittim bayıldm
iyi ki mimlemişim işte :D

b~ dedi ki...

oley! teşekkür ederim :) garip ama ben de sevdim bu işi, aklıma bissürü özelliğim geldi birdenbire :p