Pages

22.11.11

bir delinin hatıra defteri

eğer hayatınızda, çok güzel bir şeye tanık olursanız, bi durun. nefes alın. derin derin nefes alıp verin. kimseye, gördüğünüzün veya yaşadığınızın ne kadar güzel olduğunu anlatmaya çalışmayın. kimseyi de dinlemeyin bu konuda. önce o, sizin kendi yaşadığınız şekilde, kendi duygu ve düşüncelerinizle sinsin içinize, başkalarının anılarıyla değil. eve gelince, ışığı kapatıp uzanın mesela. çünkü bu süre boyunca, ne kadar az şey görür, ne kadar az şey duyarsanız, o hikaye o kadar çok sizinle olur, o kadar çok da derine işler.


bazı şeyleri, yaşadığınız an unutamayacağınızı bilirsiniz. bir delinin hatıra defteri de, böyleydi benim için. şu an yaşadığım duyguların yoğunluğundan anlatmakta zorlandığım, muhtemelen hakkında bir yazı daha yazacağım bir oyundu. bazı insanların ne kadar "güzel" olduğunu görüp imreniyorum. erdal beşikçioğlu da onlardan biri, bir kez daha anladım.

şimdi fark ettim, ben de noktadan sonra küçük harfle başlıyorum :)

not : bi de oyun öncesi, ortamın nezihliğini yerle bir edecek şekilde gülmeme sebep olan, saçmasapan geyiklerimi, inatla sevdirmeye çalıştığım dizinin bilimum sahnelerini sabırla dinleyen, bi de tekrar başlamış şıpsevdiliğimi destekleyen biri var ki.. onu çok fena yirim ! evet.

9 yıldız:

Elma Lekesi dedi ki...

"kıskançlık" şu an hissettiğim şey olsa gerek!

b~ dedi ki...

şey evet. bunu tahmin etmiştim ama, içimde kalacak gibi değil :) gişeye biletlerin çıktığı gün, erken bi saatte gidildiğinde bilet bulunabiliyor. özellikle, çayyolu cüneyt gökçer sahnesinde :) erken saatten kastım da 7.30 falan.

Elma Lekesi dedi ki...

Aaa! Bizim mahallede buldun bir de bileti! Tamam kıskanmayı bırakıp kasıp alıcam ben de... ;)

Barış ÖZER dedi ki...

ben bir döneyim askerden o zaman tüm salonu kapatıcam sadece bana oynayacaklar ben de seni kıskandırcam :D

Mesut KAYA dedi ki...

biz de niyeeeeee yooooook? :'(

b~ dedi ki...

@özgür - ehe biz de ümitköy de oturuoruz yalnız, eğlendim burda :D evet. çok zor bişi değil, takip etmek lazım.

@barış - ehe üzgünüm bi kişiye sadece 4 bilet satılıo :p kihkih

@mesut - sana gelecek dönem alcam ben, ağlama !

Adsız dedi ki...

"merhaba" dedim "ben kral ferdinand, sekizinci."

Elma Lekesi dedi ki...

bilet buldum ben de! ama gününü söylemeyeceğim nazar değer diye :))))

b~ dedi ki...

aaaaa ! çok sevindim :) iyi eğlenceler şimdiden. valla, çok iyi anlıyorum seni. ben de bi şey olacak da gidemeyeceğim diye çok korkmuştum. bi şey çıkmaz umarım :)