Pages

6.6.11

mim - ben küçükken ... sanırdım

jakoobi, beni Süpernova ! da mimlemiş, ikiletmeden yazmalı. :) mimin konusu, "ben küçükken ... sanırdım"

ilk okuduğumda ne yazacağımı düşünürken, aklıma bir şey gelmedi ve anneme sordum, küçükken doğru sandığım yanlış ne vardı, hatırlıo musun diye. önce bi şey yoktu dedi :p ahaha her şeyi doğru biliomuşum güya. neyse buldu sonra bi tane, onunla başlayalım, sonra da benim aklıma gelenlerle.

>> ben küçükken, biz arabayla ileri giderken, ağaçların da geri gittiğini sanırdım. tamam, bu doğal bi şey, hala bakarken öyle hissedebiliorum. ama bi de gidip bunu anneme bilimsel buluş gibi sunmam çok fena işte. "anne, biz arabayla ileri giderken, ağaçlar da geri gidiyor"..."hıhı evet kızım" :p

>> bir kere, ilkokulda bahçede otururken, bulutların hareket ettiğini görmüştüm. muhtemelen o dönemde dünyanın dönüşü falan gibi şeyleri işliyor olmalıyız ki, ben o hareketleri dünyanın döndüğünün işareti olarak algılayıp uzunca bir süre öyle sanmış, daha sonra da bunu ilkokul öğretmenime söyleyip büyük hayal kırıklığıyla karşılaşmıştım.

>> ben o kadar da küçük değilken, ama yine de küçük sayılırken, kuzenim ve bir arkadaşı bana britney spears'ın baby, one more time şarkısına hazırladıkları dans koreografisini sunarlarken, şarkıda geçen "still believe" sözcük grubunu, "steven lee" olarak anlamış, akşam eve gelince de anneme steven lee'nin kim olduğunu sormuştum. cevabını tabi ki alamamış olsam da uzuuuunca bir süre öyle sanmaya devam etmiş, şarkının orası gelince de hemen "steven lee" demiştim. zaten bi de "hit me baby one more time" diyebiliodum :p şimdi bütün sözlerini ezbere biliorum ama hıh!

>> bir de bacağımdaki ameliyat izinin ben büyüdükçe küçüldüğünü sanırdım. bir kere arkadaşıma bilmiş bilmiş "hıhı ameliyat olmuştum ama o eskiden daha büyüktü, artık küçüldü" falan diye anlatırken, yakınlardaki annemin cevabıyla hem acı gereği öğrenmiş, hem de arkadaşıma rezil olmuştum. :)

işte böyle. ben de o zaman, bu mimi mia wallace, ry ve girl with the red balloon'u mimliyorum, bakalım neyi ne sanırdınız. :)

ek: küçük bi değişiklikle mefisto'yu da ekliorum mimlenenler listesine. :)

10 yıldız:

jakoobi dedi ki...

bence sende daha malzeme vardır yaf. :D iyice kurcalasan çıkardı baya.

ama bu kadarı bile komik olmuş.

ellerine sağlık. :)

b~ dedi ki...

evet ya, çıkarsa eklerim daha, o ameliyat izini de yazarken hatırladım mesela. :)

mim için de ayrıca teşekkür ederim "J'cim, özledim seni zaten. bu finallerin gözü çıksın! :/

mefisto dedi ki...

okuyunca aklıma düştü, o ağaç meselesi ne kurcalamıştı zavallı kafamı ya.. hoş olmuş :)

b~ dedi ki...

teşekkür ederim, cidden çok büyük bi göz yanılmaası. :)

seni de mimleyeyim o zaman. olmaz mı?

ry dedi ki...

güzel bir yazı olmuş. mim için de teşekkürler. en kısa sürede yapacağım.

Mia Wallace dedi ki...

steven lee olayı süpermiş yaa:D

bi de yaptım ben bu mimi oleey :)

b~ dedi ki...

@ry teşekkür ederim, merakla bekliyorum. :)

@mia sorma, ilk defa burada itiraf ettim. :p

mefisto dedi ki...

değişikliği biraz geç farkettiğim için özür dilerim ama ben yazdım bu mimi. düşündüğün için teşekkürler yine de :)

b~ dedi ki...

benden başka herkes de yapmış bu mimi ya :) neyse, başka mimlere artık.

ry dedi ki...

blog adresini taşıdığım için eski mimleri, beni mimleyenlerin duvarlarına taşıyorum.

Küçükken ben de oldukça salaktım. Daha materyalisttim. Hayal gücüm şimdiki gibi gelişmiş değildi. Söylenen şeylere hemen inanırdım.

Ben küçükken, 4-5 yaşlarındayken, Yalan Rüzgarı 'ndaki karakterler Türkçe konuştuğu için Türkçe 'yi evrensel dil sanırdım.

Ben küçükken, yine 4-5 yaşlarındayken, band yayınını bilmediğim için televizyona çıkan oyuncuların bir şekilde bölündüğünü sanırdım. Sadece bu yeteneği olanların ünlü olup televizyona çıkabildiğini düşünürdüm.

Ben küçükken, 6 yaşımdayken, bir kaplumbağaya yeteri kadar pizza yedirirsem onu 2 ayağı üstünde yürütüp konuşturabileceğini sanırdım.

Ben küçükken, 7 yaşımda Star Wars 'u izleyene kadar, gücü içimde değil; yüzük, kolye, kurşun asker gibi metalarda aradım. Hep bu İkiz Ejderler, parmağına yüzük takınca süper güçleri olan bir ninjaya dönüşen çocuk filmleri yüzünden.

Bunu hatırlamıyorum ama ben küçükken kardan korkarmışım. Kara bastığımda her tarafımın karla kaplanıp kar canavarı olacağıma inanırmışım.